|
| Author | Message |
|---|
AnimaOfovistis

| Subject: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 6:06 pm | |
|
Η δίκη είχε ξεκινήσει. Ένας πολύ ανθυγιεινός τύπος δικαζόταν και ο δικαστής απευθυνόμενος σ αυτόν λέει: -Κατηγορείσαι ότι σκότωσες μια δασκάλα με ένα αλυσοπρίονο... -Παλιοψεύτη ! Ακούγεται μια φωνή από το βάθος της αίθουσας του δικαστηρίου. -Ησυχία στο ακροατήριο, φωνάζει ο δικαστής, και κοιτάζει πάλι τον κατηγορούμενο λέγοντας του: -Κατηγορείσαι επίσης, ότι σκότωσες το παιδί που μοιράζει τις εφημερίδες με ένα φτυάρι... -Παλιομίζερε ! Ακούγεται η ίδια φωνή από το βάθος της αίθουσας του δικαστηρίου. -Είπα ησυχία ! Φωνάζει ο δικαστής, κοιτάζει πάλι τον κατηγορούμενο και του λέει: -Κατηγορείσαι επίσης, ότι σκότωσες και ένα ταχυδρόμο με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι... -Εγωιστικό γαϊδούρι ! Ξεφωνίζει ο ίδιος τύπος. -Τι ξεσπάσματα είναι αυτά κύριε μου; Ρωτά ο δικαστής. -Κύριε Δικαστά, είμαι γείτονας του κατηγορούμενου 10 χρόνια τώρα, και ξέρετε... ...ποτέ δε μου δάνεισε ένα εργαλείο όταν το χρειαζόμουν
|
|
 | |
AnimaOfovistis

| Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 6:09 pm | |
| Ασπονδοι εχθροί
Δύο άσπονδοι εχθροί, τρακάρουν άσχημα με τα αυτοκίνητα τους, τα οποία έγιναν ένα μάτσο παλιοσίδερα, αλλά κανείς τους δεν έπαθε τίποτα. Βγαίνουν έξω από το αυτοκίνητά τους και βλέπουν ο ένας τον άλλο, οπότε γυρίζει ο πρώτος και λέει: - "Παρόλο που τα αυτοκίνητα μας έγιναν παλιοσίδερα, εμείς δεν πάθαμε τίποτα. Και αυτό, πρέπει να είναι ένα σημάδι από το Θεό, ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί ειρηνικά." - "Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου", απαντά ο δεύτερος. - "Αυτό, πρέπει να το γιορτάσουμε", λέει ο πρώτος και φέρνει από το αυτοκίνητο του, δύο κουτάκια μπύρας, που τυχαία δεν είχαν πάθει τίποτα.
Δίνει το ένα στον πρώην εχθρό του και λέει: - "Ασπρο πάτο". - "Ασπρο πάτο, απαντά και ο άλλος και την κατεβάζει μονορούφι." Μόλις τελειώνει, βλέπει τον άλλο να μην έχει πιει ούτε γουλιά, οπότε τον ρωτά: - "Εσύ, δε θα πιεις;" - "Όχι, λέω να περιμένω να έρθει η αστυνομία πρώτα." |
|
 | |
AnimaOfovistis

| Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 6:16 pm | |
| size=12]Η καρδιά που έχει πόδια Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια. - Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα. - Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης. - Η καρδιά, λέει ο Τοτός... - Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα. - Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: - "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..." |
|
 | |
AnimaOfovistis

| Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 8:45 pm | |
| |
|
 | |
ToNuSu Admin

Posts: 14 Join date: 2008-02-11 Location: Pantou Kai Pouthena
 | Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 10:14 pm | |
| x0a0xa0x0ax0a0xa0x0a0xa0x0a0 oraios o man  |
|
 | |
Nimerius

| Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Wed Feb 13, 2008 10:53 pm | |
| EIPE O TOTOS STIN ANNOULA "ELA SPITI MOU, DEN EINAI KANEIS" PIGE I ANNOULA KAI DEN ITAN KANEIS SPITI  |
|
 | |
ToNuSu Admin

Posts: 14 Join date: 2008-02-11 Location: Pantou Kai Pouthena
 | Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Tue Feb 26, 2008 2:32 am | |
| |
|
 | |
Soundstorm2

| Subject: Seira m Sat Mar 29, 2008 10:56 am | |
| Enas panathinaikos paei sto video club kai zhtaei apo tn pwlhth ena dvd tou PAO na nikaei tn OLYMPIAKO.Autos t leei <<Streipse deksia,ekei tha vreis tainies episthmonikis fantasias |
|
 | |
Soundstorm2

| Subject: Anekdota koufa kai kala Sat Mar 29, 2008 10:57 am | |
| |
|
 | |
Soundstorm2

| Subject: Anekdota koufa kai kala Sat Mar 29, 2008 11:10 am | |
| ALLO ENA GIA TOYS GMS K GIA TOYS ADMINS -ΠΩΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ? -ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΚΟ? -ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. -ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ!!!!  |
|
 | |
Nimerius

| Subject: Re: Anekdota koufa kai kala Thu Apr 03, 2008 7:59 pm | |
| |
|
 | |
|